Mooi ruim appartement Westlandgracht Amsterdam

Reageer

Kenmerken

Straatnaam
Westlandgracht
Plaats
Amsterdam
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 1995,00
Beschikbaar per
Direct
kamers
3
Opp
90m2
Borgsom
€ 2000,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Per direct is dit prachtige appartement (90m²) aan de Westlandgracht beschikbaar. Het appartement heeft vanaf de derde verdieping over een fraai en weids uitzicht over het water. Op het brede grasveld aan de waterkant kunt u ’s zomers heerlijk zitten en uw boot aanleggen.

De woning beschikt over twee ruime slaapkamers, Een luxe open keuken (met vaatwasser, combi-oven en granieten blad), badkamer ensuite (ligbad en was/droogcombinatie) en een separate toiletruime. De zeer ruime woonkamer is opgedeeld in twee delen, perfect om een werkplek te creëren.


De Westlandgracht is gelegen in de bruisende Hoofddorppleinbuurt. Als u deze straat uitrijdt bent u bij de oprit van de Ring A10, waardoor u snel de stad in- en uit bent en bijvoorbeeld binnen 10 autominuten op Schiphol, de Zuidas of bij het Fashion Centre staat. Maar ook voor de gezelligheid zit u goed in deze buurt. Diverse kroegjes, cafés, restaurants en trendy winkeltjes zijn op loopafstand. Al uw boodschappen kunt u op en om het plein doen. Met het openbaar vervoer staat u zo op het Leidseplein. Houdt u van fietsen? Binnen 5 minuten fietst u naar het Vondelpark, in 15 minuten naar het Amsterdamse bos. Uw auto kunt u in deze buurt nog lekker voor de deur (met vergunning) parkeren.

Huurprijs: €1.995,- (exclusief g/w/e, tv, internet en belastingen) De woning wordt zonder meubels opgeleverd

Woning op kaart

Heeft u interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Geslacht
E-mailadres
Telefoonnummer
Werk en/of opleiding
Netto inkomen per maand
Aantal personen
Bericht (vertel kort iets over jezelf)