Henriette Roland Holststraat (2 slaapkamers)

Kenmerken

Straatnaam
Henriette Roland Holststraat (2 slaapkamers)
Plaats
Utrecht
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 1450,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
3
Opp
80m2
Borgsom
€ 1500,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Gelegen in de zeer populaire wijk Hooch Boulandt (voormalig AZU terrein) ligt dit moderne appartement (80m2). Wat de wijk zo populair maakt is dat die zeer dichtbij het oude centrum van Utrecht ligt. De stations Utrecht Centraal en Vaartsche Rijn, het Ledig Erf en de Twijnstraat liggen op loopafstand. Hier bevinden zich veel gezellige cafés en restaurants. Ook zijn diverse uitvalswegen goed bereikbaar.

Het appartement bevindt zich in een complex dat is gebouwd in 1994. Tijdens de ochtend en avond zon is het mogelijk een plekje in de zon op het balkon op te zoeken. Verder hoort bij het appartement een berging in de onderbouw en kan gebruik gemaakt worden van de gezamenlijke binnentuin van het appartementencomplex.

Indeling
Begane grond: centrale hal met brievenbussen en intercominstallatie. De woonverdiepingen zijn te bereiken per trap en lift.

Eerste verdieping:
Entree/hal met toegang tot badkamer en toilet. Een ruime en lichte woonkamer met toegang tot het balkon, een open keuken voorzien van inbouwapparatuur, waaronder inductie kookplaat, koel-vriescombinatie, afzuigkap, een vaatwasmachine, elektrische oven, magnetron. Verder heeft het appartement 2 slaapkamers. Zowel de keuken als de badkamer zijn onlangs vernieuwd.

De kale huur bedraagt €1.450,-. gas, water, elektra en internet zijn naar eigen wens af te sluiten.

Onze voorkeur gaat uit naar een werkend stel. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Woning op kaart