Appartement Tramstraat

Kenmerken

Straatnaam
Tramstraat
Plaats
Nieuwegein
Type
Appartement
Prijs (inclusief)
€ 954,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
2
Opp
60m2
Borgsom
€ 954,00
Eénmalige kosten huurder
€ 250,00

Beschrijving

Per 1 januari is er in het centum van het karakteristieke oude centrum van Vreeswijk (Nieuwegein) een volledig gerenoveerd appartement beschikbaar.

Het betreft een twee kamerappartement van ongeveer 60m² op de eerste verdieping van dit volledig gerenoveerde pand. De woning is voorzien van een keuken, badkamer en toilet. Door de gehele woning ligt laminaat. Het appartement heeft een zeer ruime woonkamer (33m²) en een leuke slaapkamer (10m²).

De volledige woning is voorzien van dubbelglas en extra geïsoleerde muren. Mede hierdoor is de woning dus ook zeer duurzaam en heeft derhalve het energielabel A gekregen.

Het appartement is op zeer fraaie locatie gesitueerd in het hart van ‘Oud Vreeswijk’. Vanuit de woning heeft u zicht op het water en de kern van Vreeswijk.Er is een diversiteit aan winkels in de directe omgeving alsmede zijn de Lekdijk, rivier ‘de Lek’ en sluizencomplex op loopafstand gelegen.

De kale huur bedraagt €768,86 en de servicekosten bedragen €185,-.

Wij zijn op zoek naar een werkend persoon of stel. Huisdieren zijn in het appartement niet toegestaan.

Heb je interesse in de woning? stuur ons dan een berichtje waarin je jezelf even voorstelt en wellicht nodigen wij je uit voor een bezichtigingsmoment.

Als je de woning gaat huren rekenen wij eenmalig €250,- contract- en administratiekosten.


Woning op kaart