Mooi ruim appartement in Terwijde-Oost!

Verhuurd

Kenmerken

Straatnaam
Franz Leharsingel
Plaats
Utrecht
Type
Appartement
Prijs (inclusief)
€ 945,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
2
Opp
50m2
Borgsom
€ 950,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Per 1 september komt er een mooi appartement beschikbaar op de Franz Leharsingel in Utrecht.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Het is netjes afgewerkt en beschikt over een aparte slaapkamer. De totale oppervlakte van het appartement is ongeveer 50 m2. De totale huurprijs van het appartement is € 945,- per maand, dit is inclusief 135 euro servicekosten (g/w/l, tv, internet, etc.).

Het appartement is gelegen in de buurt Terwijde-West. Dit is een 'jonge buurt', met veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Het is een relatief rustige locatie, maar wel erg dichtbij goede voorzieningen. Zo is het hippe nieuwe winkelcentrum van Leidsche Rijn, waar je alles hebt wat je maar wensen kan, erg dichtbij. Het treinstation zit op loopafstand, de dichtstbijzijnde uitvalsweg (A2) is op slechts 2 minuten rijden en het centrum van Utrecht is op fietsafstand. Ook zijn er diverse parken in de buurt waar je lange wandelingen kunt maken.

Mocht je interesse hebben dan ontvangen we graag wat meer informatie over je. We gaan dan kijken of we je uit kunnen nodigen voor een bezichtiging. Mocht je daadwerkelijk de woning gaan huren, dan zal er een borgsom gevraagd worden van € 950,-.

Woning op kaart