Mooi ruim appartement in Transwijk-Noord

Kenmerken

Straatnaam
Van Bijnkershoeklaan
Plaats
Utrecht
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 1400,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
3
Opp
75m2
Borgsom
€ 2800,00
Eénmalige kosten huurder
€ 250,00

Beschrijving

Dit ruime en lichte appartement (75m2) met berging (8m2) gelegen in Transwijk-Noord is per 1 april 2019 beschikbaar. Het appartement heeft drie slaapkamers, een woonkamer, badkamer, keuken en een eigen balkon (ongeveer 2x2). Het appartement wordt nog voor de oplevering helemaal verbouwd en zal gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd worden, het is dus instap klaar. De woning is geschikt voor MAXIMAAL 2 huurders. Let op: de foto's zijn nog van voor de verbouwing, zodra er nieuwe foto's beschikbaar zijn wordt deze advertentie aangepast.

De ligging van het appartement is perfect vanwege de rustig gelegen plek en de goede bereikbaarheid van het centrum van Utrecht. Met de fiets ben je er binnen tien minuten. Ook het openbaar vervoer is zeer dichtbijgelegen. Park Transwijk ligt op loopafstand en de gemeenschappelijke tuin is ook beschikbaar.

De keuken beschikt over een vaatwasser, koelkast, kookplaat, vriezer, Seseo, combimagnetron en radio.
In de woonkamer ligt laminaat en is gemeubileerd met een bank, eethoek, diverse kasten en een keuken inventaris. In 1 van de slaapkamers staat een bed en grote kledingkast, een ware walk-in closet!

De huur is als volgt opgedeeld:
€1250,- kale huur
€150,- servicekosten incl. water
Totaal €1400,-
De huurprijs is exclusief gas, elektriciteit, internet en tv.

Mocht je de woning willen huren betaal je een borg van € 2800,- (twee maanden huur) en eenmalig € 250,- contract- administratiekosten.


Woning op kaart