Androsdreef Appartement (3 slaaplamers)

Kenmerken

Straatnaam
Androsdreef
Plaats
Utrecht
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 1295,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
4
Opp
94m2
Borgsom
€ 1295,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Per 1 januari komt dit royale appartement (94M2) beschikbaar aan de Androsdreef te Utrecht. Het bevindt zich op de 6e verdieping van het complex en beschikt over een aparte berging (begane grond) en een balkon op het zuid/oosten.

Het appartement is gelegen in de wijk Overvecht. Voor en rond het complex zijn er veel mogelijkheden tot parkeren (gratis). Daarnaast ligt het appartement op loopafstand van winkelcentrum Overvecht, nabij het park, treinstation, bushalte en uitvalswegen.

Het appartement bestaat uit een zeer lichte woonkamer en een grote slaapkamer met balkon (zuid/oosten). Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich nog twee slaapkamers. De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een ingebouwde vaatwasser, oven en koelkast. Ook de badkamer en het toilet zijn in zeer goede staat. Daarnaast is er een wasmachineaansluiting in de berging aangelegd en ligt er tevens in het gehele appartement een nieuwe laminaatvloer (eiken) met luxe plinten.

Het appartement is geschikt voor twee volwassenen, eventueel met een kind of kinderwens. Dit object betreft geen studentenwoning.

De huurprijs is exclusief gas/licht en televisie & internet. Dit dien je zelf als huurder te regelen. Het gebruik van water is inbegrepen bij de kosten van de VvE, hier hoef je geen voor zorg te dragen.

Wanneer je het appartement gaat huren betaal je eenmalig een borgsom van €1250,- .

Woning op kaart