Appartement Beukenlaan

Kenmerken

Straatnaam
Beukenlaan
Plaats
Ede
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 793,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
1
Opp
47m2
Borgsom
€ 793,00
Eénmalige kosten huurder
€ 250,00

Beschrijving

Het betreft hier een prachtige centrumlocatie in een recent vernieuwd appartementencomplex met 30 studio’s en twee appartementen. Doordat alle studio’s en appartementen volledig zelfstandig zijn is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. De hoogte van de huurtoeslag is afhankelijk van je persoonlijke situatie en bedraagt tussen de € 150,- en € 300,- per maand. Je kunt dus een zelfstandige woning huren voor de prijs van een onzelfstandige kamer!

Dit appartement kost € 793,- per maand inclusief gas/water/electra. Het appartement is 47m2 en heeft een eigen keuken en luxe badkamer met toilet, douche en wastafel. Naast een ruime woonkamer beschikt het appartement over een aparte slaapkamer. De muren zijn netjes wit geverfd. Tot slot is er een gemeenschappelijke overdekte fietsenstalling.

De locatie is uitstekend: bushalte voor de deur, op loopafstand van station Ede, station Ede-Wageningen, supermarkt, uitgaansgebied Museumplein Ede, sportfaciliteiten en natuurlijk het centrum van Ede.

Qua doelgroep leent dit vernieuwde appartementencomplex in het centrum van Ede zich zeer goed voor jong werkenden, studenten of starters op de arbeidsmark. Leeftijd 22 tot 30 jaar. Tegen een kleine additionele vergoeding (€ 30,- per maand) is het verder mogelijk om een eigen privé parkeerplek te reserveren (beperkte beschikbaarheid).

Wanneer je het appartement gaat huren betaal je een borgsom van € 793,- en eenmalig contract- en administratiekosten van €250,-

Woning op kaart