Nieuwpoortstraat (1 slaapkamer)

Kenmerken

Straatnaam
Nieuwpoortstraat
Plaats
Amsterdam
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 1250,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
2
Opp
50m2
Borgsom
€ 2500,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

TE HUUR: LUXE 2-KAMERAPPARTEMENT IN HIPPE ‘BO-LO’.
Dit super strakke appartement is twee jaar opgeleverd. Alles is nieuw en zeer hoogwaardig opgeleverd, zo beschikt de woning al over een strakke gietvloer met vloerverwarming, goed uitgeruste keuken, en-suite badkamer, los toilet en privé terras. De gemeenschappelijke binnentuin is ontworpen door Architect Piet Boon en is een oase van rust in de bruisende stad.

Het appartement:
De entree met het bellentableau en de brievenbussen bevindt zich aan de voorzijde. Via de binnentuin is het trappenhuis (met lift) te bereiken die toegang geeft tot de galerij. Vóór het appartement is een privé terras. De woonkamer met open-keuken ligt aan de voorzijde van het appartement en is erg licht vanwege de enorme raampartij en het hoge plafond. De keuken is zeer hoogwaardig en uitgevoerd met een vaatwasser, oven/magnetron, 4-pits gasfornuis en koelkast/vriezer. Via de hal is het toilet en de wasmachine ruimte te vinden. Aan de achterzijde is de ruime slaapkamer met luxe en-suite badkamer.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de Nieuwpoortstraat in de wijk Bos en Lommer. Het centrum is met slechts 10min fietsen te bereiken en het Westperpark is op loopafstand. Daarnaast is de bereikbaarheid met zowel OV als auto zeer goed. Met o.a. tram 12 en bus 15 op de Bos en Lommerweg ligt de hele stad binnen handbereik maar ook het Centraal Station en Station Sloterdijk zijn dichtbij. Met de auto bent u met enkele minuten op de Ring A10. Op de Admiraal de Ruyterweg en Bos en Lommerweg bevinden zich vele winkels en leuke cafés.

Details:
- ca 50m²
- Privé terras
- Huurprijs: €1.250,- (excl. g/w/e)
- Borg: €2500,-
- Energielabel A
- Lift aanwezig
- Bouwjaar 2017
- Beschikbaar per 01-02-2021

Woning op kaart