Appartement Rooseveltlaan

Kenmerken

Straatnaam
Rooseveltlaan
Plaats
Amsterdam
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 1999,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
4
Opp
110m2
Borgsom
€ 1999,00
Eénmalige kosten huurder
€ 250,00

Beschrijving

Per februari komt deze schitterende 4-kamerwoning in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt) beschikbaar. Het appartement is recent gerenoveerd, dus zowel de keuken, badkamer, toilet en vloer zijn compleet nieuw.

Indeling:
De woning is gelegen op de derde verdieping van dit karakteristieke jaren '30 pand. Via de voorkeur komt u in een ruime centrale hal terecht die toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer (26m2) is vanwege zijn hoekligging er licht en staat in open verbinding met een extra kamer, dit via authentieke ensuite-deuren. De keuken is van alle gemakken voorzien (vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer). Via de keuken is een bescheiden balkon te vinden. De twee slaapkamers zijn zeer ruim bemeten (19m2, 15m). De nieuwe badkamer is uitgerust met een douche, de toilet bevindt zich in een separate ruimte.

Ligging:
Het appartement is erg gunstig gelegen in de Rivierenbuurt (Stadsdeel Zuid). Met de Beethovenstraat, Scheldestraat en de Maasstraat op loopafstand zijn vele restaurants, cafés en winkels binnen enkele minuten te bereiken. Met (trein/metro) station Rai, tram 4, bussen en de Ringweg A10 allen binnen 500m is de bereikbaarheid uitstekend te noemen.

Informatie:
- Huurprijs: €1.999,- (excl. g/w/e, tv/internet en gemeentelijke belastingen)
- Borg: €1.999,-
- Géén woningdelers

Bij het aangaan van het contract betaal je eenmalig €250,- aan contract- en administratiekosten.

Woning op kaart