Studio Rubensstraat

Kenmerken

Straatnaam
Rubensstraat
Plaats
Ede
Type
Studio
Prijs (inclusief)
€ 822,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
1
Opp
26m2
Borgsom
€ 1250,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Beschrijving gebouw
Het betreft hier een appartementencomplex met 53 appartementen nabij winkelcentrum, bioscoop en uitvalswegen. Afhankelijk van inkomen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen (voor huurders van 23 jaar en ouder). Vanaf 1 maart 2018 zijn de appartementen in de verhuur gegaan. Per 1 september komt er 1 studio vrij.

Beschrijving studio

Eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 26m2 en heeft een Loggia.
De kale huur bedraagt € 630,00 en de servicekosten € 162,00. Bij elk appartement hoort verplicht een individuele parkeerplaats de kosten hiervoor zijn € 29,50 per maand.

De servicekosten zijn inclusief stookkosten, water en Electra. TV en internet mag je naar eigen wens invullen. Daarnaast is er een individuele fietsenberging naast het gebouw.

De locatie is uitstekend: bushalte voor de deur, op loopafstand van winkelcentrum en bioscoop Cinemec, station Ede-Wageningen op 5 minuten fietsen. Met de auto zit je binnen 2 minuten op de snelweg A12.

Qua doelgroep leent dit vernieuwde appartementencomplex zich zeer goed voor jong werkenden, studenten of jonge starters op de arbeidsmarkt. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Woning op kaart