Studio Rubensstraat

Reageer

Kenmerken

Straatnaam
Rubensstraat
Plaats
Ede
Type
Studio
Prijs (exclusief)
€ 597,00
Beschikbaar per
Direct
kamers
1
Opp
25m2
Borgsom
€ 733,00
Eénmalige kosten huurder
€ 150,00

Beschrijving

Het betreft hier een prachtige appartementencomplex met 53 appartementen/studio’s nabij winkelcentrum, bioscoop en uitvalswegen. Afhankelijk van inkomen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen (voor huurders van 23 jaar en ouder). Vanaf 1 maart 2018 zijn de appartementen in de verhuur gegaan. Per direct komt een van de studio’s vrij.

Dit voormalige kantoorgebouw is in 2018 verbouwd tot appartementen/studio’s en dus van binnen geheel in nieuwstaat. Alles, dus ook alle badkamers en keukens, zijn geheel nieuw. Het pand is voorzien van dubbele beglazing.

Studio A heeft oppervlakte van 25m2 en is gelegen op de tweede etage met een loggia. De kale huur bedraagt € 596,80 en de servicekosten € 89,55. Bij elk appartement hoort verplicht een individuele parkeerplaats de kosten hiervoor zijn € 28,50 per maand.

De locatie is uitstekend: bushalte voor de deur, op loopafstand van winkelcentrum en bioscoop Cinemec, station Ede-Wageningen op 5 minuten fietsen. Met de auto zit je binnen 2 minuten op de snelweg A12.

Qua doelgroep leent dit vernieuwde appartementencomplex zich zeer goed voor jong werkenden, studenten of jonge starters op de arbeidsmarkt.

Wanneer je gaat huren betaal je eenmalig een waarborgsom van 1 maand huur. De foto's zijn van de eerste oplevering.

Woning op kaart

Heeft u interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Geslacht
E-mailadres
Telefoonnummer
Werk en/of opleiding
Netto inkomen per maand
Aantal personen
Bericht (vertel kort iets over jezelf)