Prachtig appartement op een van de mooiste locaties van Utrecht!

Kenmerken

Straatnaam
Maliebaan
Plaats
Utrecht
Type
Appartement
Prijs (inclusief)
€ 1055,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
2
Opp
34m2
Borgsom
€ 1055,00
Eénmalige kosten huurder
€ 250,00

Beschrijving

Per 1 december 2018 komt dit mooie appartement op een top locatie vrij. Midden in het historische Utrecht. Dichtbij het centrum, het openbaarvervoer en het park. Het appartement (+/- 34m2) is zeer netjes en modern afgewerkt. Tevens is het appartement voorzien van een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi magnetron-oven en een wasmachine. De huurprijs is inclusief alles (gas, water, licht, servicekosten, internet etc. én een eigen parkeerplek achter het pand, onbetaalbaar op een locatie zoals deze!) Het monumentale pand heeft een prachtige entree en trappenhuis.

We zijn op zoek naar rustige en nette huurders die graag op toplocatie willen wonen mét parkeerplek en in een strak appartement. Let op: de foto's zijn van de verbouwing in 2015 van verschillende appartementen in dit appartementencomplex, we hebben helaas geen foto's van het specifieke appartement maar deze heeft precies dezelfde afwerking als de appartementen op de foto's. Foto's geven dus een goede weergave van de. Foto's van het appartement welke beschikbaar komt volgen op korte termijn.

Naast de huur wordt er eenmalig 1 maand huur als borgsom gevraagd en 250,- euro incl. btw. contract en administratiekosten.

Woning op kaart