Leuke bovenwoning per direct beschikbaar!

Kenmerken

Straatnaam
Bosboomstraat
Plaats
Utrecht
Type
Appartement
Prijs (inclusief)
€ 925,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
2
Opp
43m2
Borgsom
€ 925,00
Eénmalige kosten huurder
€ 250,00

Beschrijving

Per 1 december 2018 komt dit leuke appartement aan de Bosboomstraat vrij. Het appartement is gelegen in de populaire wijk "Oudwijk" op de 2e verdieping en is circa 43 m2. Het appartement heeft twee kamers (c.a. 18m2 en c.a. 12m2), een ruime keuken en een badkamer met wastafel en douchecabine.

Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van supermarkten, winkels en leuke eettentjes en musea. Maar ook de Uithof is dichtbij, zo'n 10 minuten fietsen.
Op loopafstand vind je het Wilhelminapark en de gezellige Adriaen van Ostadelaan. Binnen enkele minuten fiets je naar het bruisende centrum van Utrecht. Het heeft diverse uitvalswegen (waaronder de Waterlinieweg) en ook het openbaar vervoer is binnen handbereik.

Voor deze woning zijn we opzoek naar iemand die graag alleen woont of een stel. Mocht je geïnteresseerd zijn in dit leuke appartement dan ontvangen we graag een berichtje met wat meer informatie over jou/jullie en wie weet nodigen we jou/jullie uit voor een bezichtigingsmoment. Mocht je de woning ook daadwerkelijk gaan huren dan betaal je eenmalig een maand huur aan borg en 250 euro aan contract- en administratiekosten.

Woning op kaart