Compleet gerenoveerde karakteristieke bovenwoning per direct beschikbaar

Kenmerken

Straatnaam
Wittevrouwenstraat
Plaats
Utrecht
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 1250,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
2
Opp
40m2
Borgsom
€ 1250,00
Eénmalige kosten huurder
€ 250,00

Beschrijving

Per direct komt dit prachtige karakteristieke appartement in een monumentaal pand beschikbaar. Het appartement aan de Wittevrouwenstraat te Utrecht is recent geheel gerenoveerd en wordt strak opgeleverd.
Het appartement is gelegen op de bovenste twee verdiepingen van een prachtig monumentaal pand in de binnenstad van Utrecht. Een unieke kans om te huren!

De Wittevrouwenstraat is gelegen aan de noordoostzijde van de binnenstad. Deze straat loopt over in de gezellige Voorstraat met diverse restaurants en winkels. Op loopafstand bevindt zich het Janskerkhof, Neude en Utrecht Centraal Station. Tevens is er een mogelijkheid om te parkeren middels een parkeervergunning (aan te vragen bij de gemeente voor 85,71 per kwartaal).

Het appartement heeft een oppervlakte van +/- 40m2 en bestaat uit een woon- en eetkamer, een aparte douche en toilet en een ruime vide die gebruikt wordt als slaapkamer. Op de vide bevindt zich een walk-in closet met een nieuwe wasmachine. (Er is dus 1 slaapkamer.)

De keuken beschikt over:
Nieuwe vaatwasser, koelkast en combi-oven.

Mocht je interesse hebben in dit appartement dan zien we je reactie graag tegemoet. Wij kunnen dan op korte termijn een afspraak inplannen voor een bezichtigingsmoment.

Mocht je het appartement gaan huren betaal je eenmalig contract- en administratiekosten a €250,- en een borgsom a €1250,-.
De huur bedraagt € 1250,- . De huurder moet zelf zorgdragen voor gas, water, licht, tv/internet, e.d. De prijs van €1250,- inclusief €25,- servicekosten voor inbouwapparatuur.


Woning op kaart