Mooi licht appartement beschikbaar in Dordrecht

Kenmerken

Straatnaam
Leeuwstraat
Plaats
Dordrecht
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 984,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
4
Opp
82m2
Borgsom
€ 984,00
Eénmalige kosten huurder
Nee

Beschrijving

Appartement op een toplocatie! Dit perfect onderhouden 4-kamer appartement is gelegen op de 1e woonlaag van het appartementencomplex met lift aan de Leeuwstraat. De ligging en het uitzicht zijn werkelijk prachtig, met vrij uitzicht aan de achterzijde.
Dit appartement beschikt onder andere over een lichte woonkamer, eetkamer, 2 slaapkamers, een lichte keuken en een moderne badkamer en toilet. Het royale balkon biedt een vrij uitzicht over een groenstrook en waterpartij.

Indeling appartement:

Bij binnenkomst in het appartement komt u in de hal die toegang biedt tot de woonkamer. De hal is afgewerkt met een keurige laminaatvloer die ook in de eetkamer en de slaapkamers is doorgelegd.

De sfeervolle woonkamer heeft een grote raampartij, waardoor er veel daglicht de kamer binnen komt. Eventueel is er de mogelijkheid om van de eetkamer weer een derde slaapkamer te creƫren. Vanuit de woonkamer is het royale balkon, met een fantastisch uitzicht bereikbaar.

De moderne keuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van een koelkast, vriezer, combi-oven, oven en een inductiekookplaat met afzuigkap.

Een tussenhal biedt toegang tot de beide slaapkamers, de badkamer en het toilet.
De slaapkamer aan de voorzijde heeft een afmeting van circa 3,40 x 2,80m.
De slaapkamer aan de achterzijde heeft een afmeting van ca. 4,52 x 2,80m.

De volledig betegelde, moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel. Tevens is in de badkamer de aansluiting voor de wasmachine aanwezig.

Woning op kaart