3-kamer appartement Kleine Drift

Kenmerken

Straatnaam
Kleine Drift
Plaats
Hilversum
Type
Appartement
Prijs (inclusief)
€ 1275,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
3
Opp
80m2
Borgsom
€ 1275,00
Eénmalige kosten huurder
€ 250,00

Beschrijving

In een rustig gelegen straatje en op loopafstand van het centrum en het treinstation (Hilversum centraal) komt er een leuk hoekappartement in de verhuur.

Via de ingang achterom kom je eerst op een afgesloten, gedeelde binnenplaats waar je de fiets kunt stallen.
Op de 1e verdieping heb je een hal, keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer met douche en een apart toilet. De woonkamer heeft een vaste kast en een klein balkon aan de straatkant.

Op de 2e verdieping is er een ruime overloop met een wastafel en een ruimte vaste kast en de 2e slaapkamer. De vrije hoogte op de 2e verdieping is 1,95m. Ook is hier het dakterras van 20m2, rustig gelegen aan de achterzijde van het gebouw.

Het huis is gelegen op een top locatie! Het heeft een erg centrale ligging ten opzichte van alle dagelijkse voorzieningen en het openbaar vervoer. De wijk zelf is erg rustig, maar het bruisende centrum van Hilversum, winkelcentrum Seinhorst en diverse (scholen) zijn allemaal op enkele minuten loopafstand. Steden zoals Amsterdam en Utrecht bereikt u binnen no time met de trein, en ook diverse uitvalswegen en natuurgebieden zijn te vinden in de nabijheid. Het treinstation bevindt zich op een afstand van 250m .

Kortom: bent u opzoek naar een leuke woning met voldoende ruimte op een fijne locatie, stuur ons dan een berichtje met wat informatie over uzelf, zodat we een bezichtiging kunnen plannen. Mocht u de woning daadwerkelijk gaan huren dan betaalt u naast de huur ook een borg (ter hoogte van een maand huur).
De huurprijs is inclusief gas, water en licht maar zonder tv en internet.

De verhuurder rekent éénmalig 250,- euro contract- en administratiekosten.


Woning op kaart