Ruime benedenwoning Vleutenseweg nabij centrum

Kenmerken

Straatnaam
Vleutenseweg
Plaats
Utrecht
Type
Tussenwoning
Prijs (exclusief)
€ 1245,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
2
Opp
60m2
Borgsom
€ 1350,00
Eénmalige kosten huurder
Nee

Beschrijving

Per 1 januari is deze nette gemeubileerde 2-kamer woning aan de Vleutenseweg te Utrecht beschikbaar. De woning is gelegen op de begane grond.

De ligging van deze woning is ideaal; gelegen in de populaire wijk Lombok, vlakbij het Majellapark. Het oude stadscentrum en het Centraal Station van Utrecht liggen op fietsafstand. In de nabije omgeving zijn er diverse horecagelegenheden en buurtwinkels voor de dagelijkse boodschappen. Alle uitvalswegen liggen in de directe omgeving.

De woning heeft een mooie ruime woonkamer met een grote open keuken. Aansluitend bevinden zich de badkamer met douche en wastafel en de slaapkamer. De toiletruimte is apart. Daarnaast is er een fijne buitenruimte aanwezig. De woning heeft een oppervlakte van 60m2.

Er is een optie om de woning gemeubileerd te huren. Een overzicht met inventaris welke wordt mee verhuurd is beschikbaar op kantoor. Op aanvraag kan dit verstrekt worden.

De borgsom is; €1.350,-
De aangegeven huurprijs is excl. bijkomende leveringen en diensten waaronder gas, water en licht. Deze dient men als huurder zelf af te sluiten.

Bij aanvaarding van de woning wordt er een huurovereenkomst opgesteld voor de duur van 1 jaar. Eventueel kan de huurovereenkomst hierna worden verlengt.


Woning op kaart