Nieuwe appartementen Klinkenbergerweg

Reageer

Kenmerken

Straatnaam
Klinkenbergerweg
Plaats
Ede
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 860,00
Beschikbaar per
01-07-2020
kamers
2
Opp
45m2
Borgsom
€ 1000,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Naar verwachting komen er per 1 juli 8 zelfstandige luxe twee kamer appartementen beschikbaar, in een recent gerenoveerd appartementencomplex aan de Klinkenbergerweg, in het centrum van Ede.

De twee kamer appartementen variëren van 41 tot en met 46 m2 en beschikken over een eigen luxe keuken (met koelkast, vaatwasser, elektrische kookplaat en oven/magnetron), luxe badkamer met douche en een apart toilet. Ook krijg je de beschikking over een individuele afsluitbare berging van ongeveer 6m2 in de kelder van het complex. Iedere bewoner beschikt over een eigen parkeerplaats en alle appartementen hebben een Frans balkon

De locatie is uitstekend: bushalte & treinstation Ede-Centrum op loopafstand en 15 minuten van station Ede. En verder nabij supermarkt, uitgaansgebied Museumplein Ede, sportfaciliteiten en natuurlijk het centrum van Ede.

De kale huurprijs van de appartementen varieerden ongeveer tussen € 860,- en € 890,- per maand. Bijkomende service en stofferingskosten inclusief gas/water/licht bedragen ongeveer € 145,- per maand.

Huisdieren zijn niet toegestaan en het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

Als je interesse hebt reageer dan op deze advertentie of stuur een mail naar info@4fbeheer.nl en vertel wat over jezelf. We plaatsen je dan op de interesse-lijst.
In de eerste week van mei wordt iedereen geïnformeerd over de ontwikkelingen en in de eerste week van juni zullen er een aantal kandidaten worden uitgenodigd voor een bezichtigingsmoment.

Woning op kaart

Heeft u interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Geslacht
E-mailadres
Telefoonnummer
Werk en/of opleiding
Inkomen per maand
Aantal personen
Bericht (vertel kort iets over jezelf)
Alle velden zijn verplicht