Nieuwe appartementen/studio in het centrum van Ede (nog 3 beschikbaar, zonder huurtoeslag)

Reageer

Kenmerken

Straatnaam
Nieuwe Stationsstraat
Plaats
Ede
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 815,00
Beschikbaar per
Direct
kamers
2
Opp
40m2
Borgsom
€ 1000,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Per direct zijn er nog 3 zelfstandige appartementen vrij, in een recent gerenoveerd (grotendeels nieuwbouw) complex aan de Nieuwe Stationsstraat, in het centrum van Ede.

De locatie is uitstekend: Op loopafstand van station Ede, station Ede-Wageningen, supermarkt, sportfaciliteiten en natuurlijk het centrum van Ede.

De twee kamer appartementen variëren van 46 tot en met 48 m2 en beschikken over een eigen keuken, luxe badkamer met douche en een apart toilet. Ook krijg je de beschikking over een individuele afsluitbare berging van ongeveer 6m2 in de kelder van het complex.

Een aantal appartementen heeft een klein balkon/loggia.

De locatie is uitstekend: Treinstation Ede-Centrum om de hoek, bushalte, supermarkt, uitgaansgebied Museumplein Ede, sportfaciliteiten en natuurlijk het centrum van Ede zijn op loopafstand.

De kale huurprijs van de appartementen varieert ongeveer tussen € 815,- en € 825,- per maand. Bijkomende service en stofferingskosten inclusief gas/water/licht bedragen ongeveer € 135,- per maand.

Huisdieren zijn niet toegestaan. Bij deze woonruimten is het niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

Als je interesse hebt reageer dan op deze advertentie of stuur een mail naar info@4fbeheer.nl en vertel wat over jezelf. een wellicht nodigen wij je uit voor een bezichtigingsmoment.

Woning op kaart

Heeft u interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Geslacht
E-mailadres
Telefoonnummer
Werk en/of opleiding
Netto inkomen per maand
Aantal personen
Bericht (vertel kort iets over jezelf)