Struyckenlaan gedeeld appartement 1 kamer beschikbaar

Kenmerken

Straatnaam
Struykenlaan
Plaats
Utrecht
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 625,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
4
Opp
70m2
Borgsom
€ 625,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Per 1 oktober 2023 kan je samen met een andere werkende (mannelijke) huisgenoot (al woonachtig in deze woning) in dit appartement gaan wonen. Het appartement (+/- 70m2) is gelegen in Zuid-West. Wij zijn dus op zoek naar 1 huurder die interesse heeft om samen te gaan wonen met de huurder die er nu al woont.

Het appartement heeft drie slaapkamers, woonkamer, badkamer, keuken en balkon (+/- 2x2m2) Het appartement is gestoffeerd en gemeubileerd (de foto's van de binnenzijde van de woning volgen op korte termijn)

De ligging van het appartement is perfect vanwege de rustig gelegen plek en de goede bereikbaarheid van het centrum van Utrecht. Met de fiets ben je er binnen tien minuten. Ook het openbaar vervoer is zeer dichtbijgelegen. Park Transwijk ligt op loopafstand en de gemeenschappelijke tuin is ook beschikbaar.

Mocht je de woonruimte willen huren betaal je een kale huur van € 625,- De huurprijs is exclusief gas, elektriciteit, internet en tv, servicekosten en water. Wij zijn op zoek naar een huisgenoot voor een werkende jongeman die al woonachtig is in deze woning.

Wanneer je interesse hebt in de woonruimte dan zien we je reactie graag tegemoet, graag ook even kort verhaaltje over jezelf achterlaten. De huidige bewoners zal dan contact met je opnemen voor het inplannen van een bezichtigingsmoment.

Woning op kaart