Struykenlaan gedeeld appartement 1 kamer beschikbaar

Reageer

Kenmerken

Straatnaam
struykenlaan
Plaats
Utrecht
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 583,00
Beschikbaar per
01-10-2020
kamers
4
Opp
60m2
Borgsom
€ 583,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Per 1 oktober 2020 kan je samen met een andere huisgenoot (al woonachtig in deze woning) in dit appartement gaan wonen. Het appartement (60m2) is gelegen in Zuid-West.

Het appartement heeft drie slaapkamers, woonkamer, badkamer, keuken en een eigen balkon (ongeveer 2x2). Het appartement is gestoffeerd en gemeubileerd (de foto's van de binnenzijde van de woning volgen op korte termijn)

De ligging van het appartement is perfect vanwege de rustig gelegen plek en de goede bereikbaarheid van het centrum van Utrecht. Met de fiets ben je er binnen tien minuten. Ook het openbaar vervoer is zeer dichtbijgelegen. Park Transwijk ligt op loopafstand en de gemeenschappelijke tuin is ook beschikbaar.

Mocht je de woonruimte willen huren betaal je een kale huur van € 582,50, De huurprijs is exclusief gas, elektriciteit, internet en tv, servicekosten en water. Wij zijn op zoek naar een huisgenoot voor een werkende jongeman van 25 jaar.

Wanneer je interesse hebt in de woonruimte dan zien we je reactie graag tegemoet. Wij kunnen dan op korte termijn een bezichtiging inplannen.

Woning op kaart

Heeft u interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Geslacht
E-mailadres
Telefoonnummer
Werk en/of opleiding
Netto inkomen per maand
Aantal personen
Bericht (vertel kort iets over jezelf)
Alle velden zijn verplicht