Ruime bovenwoning Vleutenseweg nabij centrum

Reageer

Kenmerken

Straatnaam
Vleutenseweg
Plaats
Utrecht
Type
Bovenwoning
Prijs (exclusief)
€ 1750,00
Beschikbaar per
15-03-2021
kamers
5
Opp
100m2
Borgsom
€ 3500,00
Eénmalige kosten huurder
Nee

Beschrijving

Per half maart is deze net opgeknapte woning aan de Vleutenseweg te Utrecht beschikbaar. De woning is gelegen op de 1e en 2e verdieping.

De ligging van deze woning is ideaal; gelegen in de populaire wijk Lombok, vlakbij het Majellapark. Het oude stadscentrum en het Centraal Station van Utrecht liggen op loopafstand. In de nabije omgeving zijn er diverse horecagelegenheden en buurtwinkels voor de dagelijkse boodschappen. Alle uitvalswegen liggen in de directe omgeving.

De woning heeft op de 1e verdieping een mooie ruime woonkamer met aansluitend een keuken. Beneden bevind zich nog studeerkamer en een toiletruimte. Op de 2e verdieping bevind zich een ruime slaapkamer, badkamer en nog 2 andere kamers. Tevens is er nog een ruime berging op zolder.
De woning heeft een oppervlakte van 100m2.
De woning zal nog worden voorzien van dubbel glas.

De borgsom staat gelijk aan 2 maanden huur; €3.500,-
De aangegeven huurprijs is excl. bijkomende leveringen en diensten waaronder gas, water en licht. Deze dient men als huurder zelf af te sluiten.

Bij aanvaarding van de woning wordt er een huurovereenkomst opgesteld voor de duur van 1 jaar. Eventueel kan de huurovereenkomst hierna worden verlengt.

Deze woning is geschikt voor een maximaal van 2 personen

Woning op kaart

Heeft u interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Geslacht
E-mailadres
Telefoonnummer
Werk en/of opleiding
Netto inkomen per maand
Aantal personen
Bericht (vertel kort iets over jezelf)