Appartement Van Brakelstraat (3 slaapkamers)

Reageer

Kenmerken

Straatnaam
Van brakelstraat
Plaats
Utrecht
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 1475,00
Beschikbaar per
Direct
kamers
4
Opp
94m2
Borgsom
€ 2000,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Per direct komt dit prachtige karakteristieke appartement beschikbaar aan de Van Brakelstraat te Utrecht.
Het appartement is gelegen op de bovenste twee verdiepingen van een prachtig pand in de binnenstad van Utrecht met een groot dakterras.

De Van Brakelstraat is gelegen de wijk Wittenvrouwen. Op loopafstand bevindt zich het Griftpark en dichtbij het Neude en Utrecht Centraal Station.

Het appartement heeft een oppervlakte van +/- 94m2. Het heeft een grote woonkamer met openslaande deuren en aangrenzend een balkon. Op dezelfde verdieping bevinden er 2 slaapkamers. De keuken beschikt over alle gemakken. Op de derde verdieping bevind zich de derde slaapkamer met aangrenzend het dakterras. De badkamer is eenvoudig en er is een apart toilet.

De kale huurprijs bedraagt €1.475,- exclusief bijkomende leveringen en diensten (zoals o.a. gas/water/licht & internet en televisie)

Onze voorkeur gaat uit naar een werkend stel die voor een jaar de woning willen huren. De woning is niet geschikt voor meer dan 2 personen. 3 woningdelers is dus niet toegestaan.

Deze woning wordt voor een jaar aangeboden en geen mogelijkheid tot verlenging. Tevens zal de woning gemeubileerd worden verhuurd.

Mocht je interesse hebben in dit appartement dan zien we je reactie graag tegemoet. Wij kunnen dan op korte termijn een afspraak inplannen voor een bezichtigingsmoment.


Woning op kaart

Heeft u interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam
Geslacht
E-mailadres
Telefoonnummer
Werk en/of opleiding
Netto inkomen per maand
Aantal personen
Bericht (vertel kort iets over jezelf)