Appartement Arthur van Schendelstraat (2 slaapkamers)

Kenmerken

Straatnaam
Arthur van Schendelstraat
Plaats
Utrecht
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 1350,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
3
Opp
80m2
Borgsom
€ 1500,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Gelegen in de zeer populaire wijk Hooch Boulandt (voormalig AZU terrein) ligt dit leuke appartement (80m2). Wat de wijk zo populair maakt is dat die zeer dichtbij het oude centrum van Utrecht ligt. De stations Utrecht Centraal en Vaartsche Rijn, het Ledig Erf en de Twijnstraat liggen op loopafstand. Hier bevinden zich veel gezellige cafés en restaurants. Ook zijn diverse uitvalswegen goed bereikbaar.

De woning bevind zich op de tweede verdieping met een klein balkon. de woonkamer met half open keuken is ongeveer 50m2. De keuken heeft een elektrische kookplaat, koelkast en oven. er zijn twee slaapkamers van ongeveer 15m2 en 12m2. Er is een nette douche en een apart toilet.

Verder hoort bij het appartement een berging en kan gebruik gemaakt worden van de gezamenlijke binnentuin van het appartementencomplex.

De kale huur bedraagt €1350,-. Gas, water, elektra en internet is naar eigen wens af te sluiten. tevens zijn er kosten betreffende de VVE van toepassing van €70,-. Onze voorkeur gaat uit naar een werkend stel. Huisdieren zijn niet toegestaan.

De woning wordt opgeleverd zoals deze bij de bezichtiging te zien is. De gordijnen mogen naar eigen wens worden veranderd. De kast in een van de slaapkamers mag worden verwijderd. Er is geen vaatwasser en vriezer aanwezig.

Woning op kaart