Brouwershoef appartement 1 slaapkamer

Kenmerken

Straatnaam
Brouwershoef
Plaats
Ede
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 1175,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
2
Opp
74m2
Borgsom
€ 1750,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Op korte termijn komt dit mooie appartement beschikbaar, in een volledig gerenoveerd complex aan de Brouwershoef, in het centrum van Ede.

Het appartement gelegen op de begane grond is 74m2. De woning word opgeleverd met een keuken uitgevoerd met een kookplaat, afzuiger en een wasbak. Er is ruimte om een eigen koelkast te plaatsen. Via de slaapkamer is er toegang tot de badkamer. De badkamer heeft een douche en toilet, tevens is er een tweede separaat toilet. De wasmachine kan in een aparte ruimte. Tevens is er een berging in de woning aanwezig en is er aan de straat kant een klein terras.

De locatie is uitstekend: Treinstation Ede-Centrum om de hoek, bushalte, supermarkt, uitgaansgebied Museumplein Ede, sportfaciliteiten en natuurlijk het centrum van Ede zijn op loopafstand.

De kale huurprijs van het appartement bedraagt €1.175,- per maand. Bijkomende servicekosten gas/water/licht bedragen € 185,- per maand.

De vloer in de woning wordt kaal opgeleverd. Je bent dus vrij om een vloer naar keuze te plaatsen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

Mocht je interesse hebben? Laat het ons dan even weten en wellicht nodigen wij je uit voor de bezichtigingsdag.

Er zijn helaas nog geen foto's van de woningen. Deze worden binnenkort nog toegevoegd.

Woning op kaart