Leuke gemeubileerde woning, 1 slaapkamer

Verhuurd

Kenmerken

Straatnaam
Morelstraat
Plaats
Utrecht
Type
Tussenwoning
Prijs (exclusief)
€ 1495,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
2
Opp
55m2
Borgsom
€ 3000,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Per 1 november is deze nette, gezellige gemeubileerde 2-kamer woning aan de Morelstraat te Utrecht beschikbaar. De woning is gelegen op de begane grond.

De Morelstraat is een rustige en gezellige straat waar alleen bestemmingsverkeer komt, je kan hier tevens gratis op straat parkeren. De groene wijk "Ondiep" is een geweldige en populaire buurt om te wonen. Nabij sportvelden en winkels, gelegen langs de Vecht.
Binnen tien minuten fiets je naar de gezellige binnenstad van Utrecht. Eventjes een terrasje pakken, shoppen of gezellig uiteten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De wijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de aansluiting op diverse snelwegen, zoals de A2 en de A27 is aan deze kant van Utrecht uitstekend.

De woning heeft een mooie warme woonkamer met een ensuite eetkamer en openslaande deuren naar de zonnige tuin. In de hal bevind zich de badkamer en het toilet. Aansluitend de keuken en slaapkamer. De oppervlakte is 55 m2 en een ruime tuin met een klein schuurtje.

De keuken is voorzien van alle gemakken. De slaapkamer heeft een verhoogd bed met ruime bergruimte eronder. De slaapkamer heeft tevens openslaande deuren naar de tuin.

De woning wordt gemeubileerd verhuurd, zoals te zien is op de foto's
Kale huur €1.495,-
De borgsom is; €3.000,-
Parkeren is gratis

De aangegeven huurprijs is excl. bijkomende leveringen en diensten waaronder gas, water en licht. Deze dient men als huurder zelf af te sluiten.

Bij aanvaarding van de woning wordt er een huurovereenkomst opgesteld voor de duur van 1 jaar. Eventueel kan de huurovereenkomst hierna worden verlengt.

Wij zijn op zoek naar rustige huurders, met een beetje groene vingers voor de tuin, en bij voorkeur een stelletje of iemand alleen. De woning is niet geschikt voor 2 woningdelers.
Woning op kaart