Livingstonelaan appartement (1 slaapkamer)

Kenmerken

Straatnaam
Livingstonelaan
Plaats
Utrecht
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 1450,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
2
Opp
72m2
Borgsom
€ 1450,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Per direct komt dit leuke 2-kamer appartement (ca. 72 m²) op de 7e verdieping met balkon en heerlijk vrij en uniek uitzicht vrij. Het appartementencomplex ligt aan de rand van Kanaleneiland en heeft een berging in de onderbouw.

Indeling:
Begane grond: Gezamenlijke afgesloten entree met brievenbussen en bellen. Een trappenhuis en lift brengt u naar de 7e verdieping. 7e verdieping: Entree, hal met meterkast, grote inloopkast (walk in closet), toilet met fonteintje en gerenoveerde badkamer met douche, vaste wastafel, wasmachineaansluiting en tegelvloer. Gesloten nieuwe keuken v.v. keukenblok, koelkast/vriezer, inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser en kastruimte, deur naar ruime lichte woonkamer (6,50 x 4,00) met prachtig uitzicht en toegang tot balkon. Vanuit de hal is de slaapkamer (4,25 x 4,00) eveneens bereikbaar. Het gehele appartement is voorzien van een laminaat vloer en dubbelglas.

Dit fraaie appartementencomplex heeft een eigen huismeester welke toezicht houdt op het gebouw en het goed functioneren van de gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen.

kale huurprijs: € 1.450,-. excl. g/w/l, televisie, internet.

Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn goed te bereiken evenals winkels voor dagelijkse boodschappen.

Heeft u interesse? neem dan gerust contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging.

Woning op kaart