Prachtig appartement beschikbaar; nabij centrum Utrecht

Kenmerken

Straatnaam
Obrechtstraat
Plaats
Utrecht
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 1595,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
3
Opp
100m2
Borgsom
€ 2000,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Per direct komt dit prachtig grote 3-kamer appartement van +/- 100 m2 beschikbaar. Het appartement is gelegen aan de Obrechtstraat in de wijk Wittevrouwen te Utrecht. Het appartement is volledig gerenoveerd in 2018 en beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een deels open keuken en een vernieuwde badkamer met douche, apart toilet en een buitenruimte aangrenzend aan de woonkamer.

Het appartement is gelegen in een rustige straat op een top locatie in de wijk Wittevrouwen. Deze wijk kenmerkt zich met statige herenhuizen en de leuke Biltstraat, welke voorzien is van (hippe) winkels en leuke eetgelegenheden. Ook ligt het Griftpark om de hoek. In de directe omgeving bevinden zich scholen, sportvoorzieningen en culturele activiteiten. De binnenstad bevindt zich op korte loopafstand. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ring of snelwegen rondom Utrecht.

De huurprijs van dit prachtige appartement bedraagt € 1.595,- per maand exclusief. Daarnaast wordt er een borgsom gevraagd van €2.000,-.

Interesse? Dan is het mogelijk om op korte termijn een afspraak voor een bezichtiging met ons in te plannen.

Woning op kaart