Prachtig ruim en compleet gerenoveerd appartement op mooie locatie aan de Handelskade

Verhuurd

Kenmerken

Straatnaam
Handelskade
Plaats
Nieuwegein
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 1795,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
4
Opp
130m2
Borgsom
€ 1795,00
Eénmalige kosten huurder
€ 250,00

Beschrijving

Per direct is dit schitterende appartement beschikbaar. Het is geleden op de 1e en 2e etage aan de Handelskade met een prachtig uitzicht over het water. Op de 1e woonlaag is er een ruime woonkamer met grote open keuken en een toilet. Boven zijn er 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Verder is er een dakterras en een privé parkeerplaats.
Het appartement is geheel gerenoveerd en is als nieuw opgeleverd. Het appartement kan indien gewenst inclusief getoonde meubels verhuurd worden; zie foto's.

De ligging van het appartement is perfect vanwege de vlakbij gelegen horeca gelegenheden, winkelcentrum Hoogzandveld en de goede bereikbaarheid van de diverse snelwegen A2 en A27.

Bij het aangaan van de huurovereenkomst betaal je eenmalig contract- en administratiekosten á 250,- euro. Daarnaast is er een waarborgsom ter hoogte van één maand huur.

Naast de kale huur is er een bijdrage voor (een gedeelte van) de VvE-lasten. Die zijn op dit moment nog niet bekend.

De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 2 jaar i.v.m. mogelijke uitbreiding van het bedrijf op de begane grond. Indien de uitbreiding niet door gaat, dan volgt na de 2 jaar mogelijk een aanbod voor een nieuwe huurovereenkomst.

Woning op kaart