Mooie appartement in een leuk stukje van Hendrik Ido Ambacht

Kenmerken

Straatnaam
Touwslagershof
Plaats
Hendrik Ido Ambacht
Type
Tussenwoning
Prijs (exclusief)
€ 975,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
4
Opp
92m2
Borgsom
€ 975,00
Eénmalige kosten huurder
€ 250,00

Beschrijving

Per direct beschikbaar

Aan een rustig hofje, centraal in Hendrik-Ido-Ambacht en dichtbij de rivier de Waal, ligt deze goed onderhouden tussenwoning. De woning is volledig voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De gezinswoning heeft een achtertuin op het noordoosten, 4 slaapkamers ligt gunstig gelegen ten opzichte van winkelcentrum De Schoof, het Burgemeesters Baxpark en natuurgebied Sandelingen-Ambacht

De geheel betegelde badkamer is voorzien ligbad, wastafel in badmeubel en aansluiting voor de wasmachine. Het toilet bevindt zich op de begane grond.

De woning is voorzien van vier slaapkamers. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers aan de achterzijde en een slaapkamer aan de voorzijde. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een rolluik en geeft toegang tot het balkon.
Op de zolder bevindt zich de vierde slaapkamer met 2 dakramen.

De keuken is gevestigd in een hoekopstelling en is voorzien van een ingebouwde 5-pits kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser.

Wanneer je interesse hebt in de woning dan zien we je reactie graag tegemoet. Op korte termijn is er een mogelijkheid om de woning te bezichtigen.

Wanneer je de woning gaat huren betaal je eenmalig een borgsom van €975,- en contract - en administratiekosten van €250,-

Woning op kaart