Leuke hoekwoning op toplocatie!

Kenmerken

Straatnaam
Bakkerstraat
Plaats
Hilversum
Type
Tussenwoning
Prijs (exclusief)
€ 1150,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
3
Opp
80m2
Borgsom
€ 1150,00
Eénmalige kosten huurder
€ 250,00

Beschrijving

In een rustig gelegen straatje en op loopafstand van het centrum en het treinstation (Hilversum centraal) komt er een leuke hoekwoning uit 1906 in de verhuur. De woning is per direct beschikbaar voor onbepaalde tijd.

De woning heeft meer dan voldoende raampartijen en hierdoor is het altijd lekker licht binnen. De woning heeft een totale oppervlakte van circa 80 m2 en beschikt over een zeer ruime woonkamer, 2 slaapkamers én 2 badkamers. De keuken is gedateerd maar wel van alle gemakken voorzien en er is zelfs een aansluiting aanwezig voor een vaatwasser, mocht dit gewenst zijn. Beide badkamers zijn voorzien van een wc en een douche. Ook is er een tuin waar gebruik van gemaakt mag worden (onderhoud is dan wel noodzakelijk, onkruid aanwezig). De woning wordt in principe gestoffeerd opgeleverd, in overleg kan het ook gemeubileerd verhuurd worden mocht dit gewenst zijn.

De huurprijs van deze leuke woning is €1150,- per maand exclusief. U dient dus zelf voor g/w/l, tv en internet te zorgen. De woning is geschikt voor maximaal 2 personen (eventueel met een kind).

Het huis is gelegen op een top locatie! Het heeft een erg centrale ligging ten opzichte van alle dagelijkse voorzieningen en het openbaar vervoer. De wijk zelf is erg rustig, maar het bruisende centrum van Hilversum, winkelcentrum Seinhorst en diverse (scholen) zijn allemaal op enkele minuten loopafstand. Steden zoals Amsterdam en Utrecht bereikt u binnen no time met de trein, en ook diverse uitvalswegen en natuurgebieden zijn te vinden in de nabijheid.

Kortom: bent u opzoek naar een leuke woning met voldoende ruimte op een fijne locatie, stuur ons dan een berichtje met wat informatie over uzelf, zodat we een bezichtiging kunnen plannen. Mocht u de woning daadwerkelijk gaan huren dan betaalt u naast de huur ook een borg (ter hoogte van een maand huur) en 250,- euro contract- en administratiekosten.

Woning op kaart