Appartement Klinkenbergerweg

Kenmerken

Straatnaam
Klinkenbergerweg
Plaats
Ede
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 980,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
2
Opp
40m2
Borgsom
€ 1500,00
Eénmalige kosten huurder
€ 0,00

Beschrijving

Per 1 maart komt er 1 van de 8 zelfstandige luxe twee kamer appartementen beschikbaar, in een gerenoveerd appartementencomplex aan de Klinkenbergerweg, in het centrum van Ede.

Het twee kamer appartement (eerste verdieping) is ongeveer 40 m2 en beschikt over een nette keuken (met koelkast, vaatwasser, elektrische kookplaat en oven/magnetron), luxe badkamer met douche en een apart toilet.
Ook krijg je de beschikking over een individuele afsluitbare berging van ongeveer 6m2 in de kelder van het complex. Iedere bewoner beschikt over een eigen parkeerplaats en alle appartementen hebben een Frans balkon.

De locatie is uitstekend: bushalte & treinstation Ede-Centrum op loopafstand en 15 minuten van station Ede. En verder nabij supermarkt, uitgaansgebied Museumplein Ede, sportfaciliteiten en natuurlijk het centrum van Ede.

De kale huurprijs van het appartement bedraagt €980,- per maand. Bijkomende service en stofferingskosten inclusief gas/water/licht bedraagt € 185,- per maand.

Huisdieren zijn niet toegestaan en het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

Als je interesse hebt reageer dan op deze advertentie of stuur een mail naar info@4fbeheer.nl en vertel wat over jezelf en wellicht nodigen wij je uit voor een bezichtigingsmoment.

Woning op kaart