Ruime benedenwoning aan de Douwes Dekkerstraat nabij centrum

Kenmerken

Straatnaam
Douwes Dekkerstraat
Plaats
Utrecht
Type
Appartement
Prijs (exclusief)
€ 1150,00
Beschikbaar per
Verhuurd
kamers
1
Opp
60m2
Borgsom
€ 1150,00
Eénmalige kosten huurder
Nee

Beschrijving

Per 1 oktober is deze nette 2-kamer woning aan een zijstraat van de Vleutenseweg te Utrecht beschikbaar. De woning is gelegen op de begane grond.

De ligging van deze woning is ideaal; gelegen in de populaire wijk Lombok, vlakbij het Majellapark. Het oude stadscentrum en het Centraal Station van Utrecht liggen op fietsafstand. In de nabije omgeving zijn er diverse horecagelegenheden en buurtwinkels voor de dagelijkse boodschappen. Alle uitvalswegen liggen in de directe omgeving.

De woning heeft een mooie ruime woonkamer met een grote open keuken. Aansluitend bevinden zich de ruime badkamer met luxe douche en wastafel en de slaapkamer. De slaapkamer heeft nog een ruime opbergruimte die boven de badkamer doorloopt.

De borgsom staat gelijk aan 1 maand huur; €1.150,-
De aangegeven huurprijs is excl. bijkomende leveringen en diensten waaronder gas, water en licht. Deze dient men als huurder zelf af te sluiten.

Bij aanvaarding van de woning wordt er een huurovereenkomst opgesteld voor de duur van 1 jaar. Eventueel kan de huurovereenkomst hierna worden verlengt.

Woning op kaart