Calamiteiten

Brand / inbraak / instorting / levensbedreigende situaties

Bel direct 112 !

Gaslek / gesprongen leiding

Ruik je gas? Draai dan direct de hoofdkraan dicht en maak een melding in het huurdersportaal. Tijdens kantooruren bel ons kantoor op 0887704400 !

Ernstige lekkage of andere schade die absoluut niet kan wachten tot de volgende werkdag

Let op: bijna alle storingen kunnen wachten tot de volgende werkdag.
Ontdek je bijvoorbeeld om 23:00 uur dat de verwarming het niet meer doet, of je hebt even geen stroom, dan is dat geen calamiteit die direct opgelost moet worden. Wij kunnen dan ook geen enkel bedrijf vinden dat daarvoor bij je langs komt. Is er lekkage, maar kan je dat met een emmer opvangen? Ook dan is er geen calamiteit, die direct opgelost moet worden.
Is de calamiteit zo ernstig dat je niet meer kan wonen/blijven in de woning, dan is er echt een calamiteit en kan je ons buiten kantoortijden bellen op ons calamiteitennummer 088 770 4499. 

Daar kan je de calamiteit inspreken en word er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Sleutel kwijt

Voor sommige panden hebben wij een reservesleutel op kantoor. Op werkdagen, tijdens kantoortijden, kunnen we je hiermee helpen. Soms kan je de sleutel zelf laten bijmaken en soms is het de sleutel beschermd / gecertificeerd en moeten wij de sleutel voor je bestellen. Ben je de sleutel kwijt geraakt buiten kantoortijden en wil je toch je woning in? Dan dien je zelf een betrouwbare sleutelmaker in te schakelen om het slot open te breken en te vervangen. Let op! buiten kantoortijden zijn sleutelmakers duur. Als wij op kantoor geen reserve sleutel hebben, dan moet je ook zelf een sleutelmaker inschakelen. De kosten van een sleutelmaker zijn altijd voor de huurder.