Calamiteiten

Brand / inbraak

Bel direct 112 !

Gaslek

Ruik je gas? Draai dan direct de hoofdkraan dicht en maak een melding in het huurdersportaal. Tijdens kantooruren ook even bellen met ons kantoor!

Ernstige lekkage of andere schade die absoluut niet kan wachten tot de volgende werkdag

Let op: erg veel storingen kunnen wachten tot de volgende werkdag. Ontdek je bijvoorbeeld om 23:00 uur dat de verwarming het niet meer doet, dan is dat geen calamiteit. Wij kunnen dan ook geen enkel bedrijf vinden dat daarvoor bij je langs komt. Is er lekkage, maar kan je dat met een emmer opvangen? Ook dan is er geen calamiteit. Is het zo ernstig dat je niet kan wonen in de woning, dan is er echt een calamiteit en kan je ons bellen op ons noodnummer 088 770 4499.

Sleutel kwijt

Voor sommige panden hebben wij een reservesleutel op kantoor. Op werkdagen, tijdens kantoortijden, kunnen we je hiermee helpen. Soms kan je de sleutel zelf laten bijmaken en soms is het de sleutel beschermd en moeten wij de sleutel voor je bestellen. Ben je de sleutel kwijt geraakt buiten kantoortijden en wil je toch je woning in? Dan dien je zelf een sleutelmaker in te schakelen om het slot open te breken en te vervangen. Let op! buiten kantoortijden zijn sleutelmakers duur. Als wij op kantoor geen reserve sleutel hebben, ook dan moet je zelf een sleutelmaker inschakelen. De kosten van een sleutelmaker zijn altijd voor de huurder.