4-Freedom Software

Bij ons dagelijks werk (vastgoedbeheer) liepen we tegen een aantal uitdagingen aan, waarvoor geen goede (of betaalbare) oplossing te vinden was. We hebben het volgende zelf ontwikkeld:

Deze software is beschikbaar (licentie of koop) voor partijen die geen directe concurrenten zijn.


Outlook-plugin 'multi-reply'

Op veel van de emails die wij ontvangen, moet een zelfde antwoord gestuurd worden. Voorheen werkten we met knippen en plakken uit een bestand en vaak werdt het antwoord gewoon even getiept. Bij grote aantallen was dat veel werk.

Met deze plugin is het mogelijk om meerdere geselecteerde emails tegelijk te beantwoorden op basis van zelfgemaakte sjablonen of een geheel nieuwe email. Erg makkelijk in gebruik. Door het gebruik van sjablonen zijn emails van constante kwaliteit. Voorbeeld:

Na 'rechtsklik' op email  en vervolgens een lijstje sjablonen


Inspectie app

Tot eind 2017 legden wij de staat van de woning vast met een papieren inspectieformulier. We hadden behoefte ook foto's te gebruiken en de logische keus is een inspectie app. Er is een aantal bestaande apps te vinden, maar de meeste zijn te uitgebreid of te duur voor onze wensen. Wij wilden een eenvoudig te bedienen app, met zoveel mogelijk ja/nee-keuzes zodat je niet hoeft te typen. Tekst typen op een smartphone wil je natuurlijk zo min mogelijk.

Deze app hebben we zelf ontwikkeld en we gebruiken hem op smartphone en tablet. Inmiddels heeft een aantal geïnteresseerde bedrijven toegang tot een testomgeving. Kenmerken:

Hieronder een aantal schermen van de app zoals die op een smartphone werkt. Het gebruikte sjabloon is 'appartement'.

Keuze scherm welke ruimtes:

Beoordeling van woonkamer:

Plaatsen van handtekeningen:

Download hier een voorbeeld van het resultaat (pdf).