Algemeen

Al ruim 17 jaar ervaring in vastgoedbeheer in alle grote steden!

4-Freedom Vastgoedbeheer is een ervaren speler op de vastgoedmarkt. Onze partner 4-Freedom B.V. opende al in 2005 haar deuren. Onze corebusiness is het beheren van panden voor zowel de particuliere als de zakelijke belegger. Het gaat hierbij om appartementen en studentenwoningen, maar ook grote transformatieprojecten. 

Veel beleggers die investeren in vastgoed, willen geen omkijken hebben naar het beheer. De redenen om beheer uit te besteden zijn divers. Voor de particuliere belegger zijn er belastingregels die het aantrekkelijk maken om het beheer uit te besteden. De zakelijke belegger wil doorgaans zelf geen organisatie opzetten om contact met huurders te onderhouden en onderhoud uit te voeren.  Veel van de eigenaren die wij ondersteunen, kiezen ook voor beheer door 4-Freedom Vastgoedbeheer, omdat wij beschikken over ruime ervaring in het verhuren en beheren van (studenten) panden, starterswoningen, (duurdere) appartementen en commerciële ruimtes. 

4-Freedom Vastgoedbeheer heeft gedegen kennis van wet- en regelgeving van zowel permanente verhuur als ook tijdelijke verhuur zoals in bijvoorbeeld transformatieprojecten. 4-Freedom Vastgoedbeheer beheert op dit moment 2500 eenheden (kamers/appartementen/studio's). Via onze eigen website, die aangesloten is bij de grootste huurzoekwoningsites van Nederland, bieden wij woonruimte aan. Zo wordt leegkomende woonruimte snel weer verhuurd en leegstand komt zelden voor. Ook leveren wij bouwbegeleiding voor transformatie van bijvoorbeeld kantoorpanden naar appartementen en verzorgt 4-Freedom Vastgoedbeheer inmeetklussen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Voorbeeldprojecten